Factum Vastgoed, dat is veilig investeren en aangenaam wonen.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat we het ontzettend belangrijk vinden om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers te garanderen. We steunen ten volle de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het virus in te dammen. Aangezien we graag voor u klaar staan verwelkomen we u ditmaal niet met een hand, maar met een desinfecterende gel. Daarnaast is het ook steeds mogelijk om een digitale afspraak te maken, hiervoor voorzien wij de nodige infrastructuur om het u gemakkelijk te maken. Ten slotte werken we maximaal digitaal en van thuis uit.

We wensen iedereen een goede gezondheid en veel succes toe de komende weken.

📰 Update 22 maart 2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen zijn onze kantoren tijdelijk gesloten, dit om de verspreiding van het virus zo goed mogelijk tegen te gaan.

Wij helpen u nog steeds aan een comfortabele thuis en een veilige investering, dit gebeurt als volgt.

Gezond en veilig kopen in 3 stappen:

  1. U ontvangt een brochure en het lastenboek per post,
  2. We bespreken persoonlijk elke vraag die u mag hebben per telefoon of video-call,
  3. Onze koerier geeft de verkoopovereenkomst af, we overlopen ze samen en na ondertekening brengt de koerier ze naar de notaris. Ook digitaal ondertekenen is een mogelijkheid.

Voelt u zich onwennig bij het online videogebeuren? Geen zorg, het is verrassend eenvoudig en wij begeleiden u doorheen het volledige proces.

Bekijk dus gerust onze projecten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorg goed voor elkaar, we wensen jullie veel gezondheid en succes toe.
Samen komen we er sterk uit 💪