Residentie Tuinzicht, Bonheiden

” Komt u in volledige stilte wonen vlakbij de kerk? ”

! Bijna klaar, bewoonbaar in augustus !

0472 22 22 02 of info@factumvastgoed.be

Op zoek naar uw eigen plekje in een rustige, groene en toch centrale woonomgeving? Welkom in hét nieuwbouwproject van Bonheiden: Residentie Tuinzicht! Slechts 2 van de 11 parkappartementen beschikbaar met onder- en bovengrondse parkeerplaatsen. Alle appartementen zijn voorzien van een terras. Appartementen op de gelijkvloerse verdieping genieten van een mooie tuin. Het project kenmerkt zich door een moderne en tijdloze architectuur met als uitgangspunten: aangenaam wonen en een veilige en zekere investering!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op:

  • 0472/22.22.02 of info@factumvastgoed.be

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Het project is gelegen in een oase van rust en slechts op enkele minuten wandelen van de dorpskern. In amper 5 minuten bent u met de wagen in centrum Mechelen en in 20 minuten staat u op de Oude Markt in Leuven. Vlot in Mechelen, Antwerpen of Brussel met het openbaar vervoer? Bushaltes op wandelafstand van deze residentie.

AANGENAAM WONEN

Residentie Tuinzicht ligt in een groene zone midden in het dorp maar toch in een zeldzaam stille omgeving. U heeft dus niet de drukte en het geluid van een steenweg maar wel de vele voordelen. Het nieuwbouwproject is door middel van een voetweg verbonden met de dorpskern. U vindt alles op wandelafstand: de wekelijkse markt, supermarkt, bakker, toffe restaurants, kapper, apotheek, huisdokter, scholen, kinderopvang,…

RUST, SPORT & CULTUUR

Nood aan een rustige, mooie plek om te picknicken, wandelen of joggen? Via de verkeersvrije Zellaerdreef wandelt of fietst u naar Zellaerbos, Zellaerkasteel of Blijdenberghoeve. Tal van sportfaciliteiten vindt u in sportcentrum Berentrode: squash, atletiekpiste, openluchtfitness, petanquebanen, skaterampen, voetbalvelden,… Genieten van een snuifje cultuur? Pik een voorstelling mee in het nieuw cultureel centrum, gelegen naast de bibliotheek en het gemeentehuis.

ISOLATIE BOUWSCHIL

De doorgedreven isolatie van het project bezorgt u in de eerste plaats een lagere energiefactuur. Minder verwarmen betekent een lagere CO2-uitstoot en zo denkt u ook aan het milieu. Elk appartement behaalt haar eigen E-peil en dit volgens de wettelijke normen. Het definitief certificaat wordt u bezorgd bij de oplevering. Een optimale isolatie van een appartement is een bijkomend voordeel bij verhuur en verkoop, u voldoet immers aan de normen van de toekomst.