Residentie Rijmenhof-Bombardon

Bonheiden (Rijmenam)

➪ 18 appartementen

Residentie Rijmenhof-Bombardon

Bonheiden (Rijmenam)

➪ 18 appartementen
SUPERMARKT

Supermarkt

90m

SCHOOL

School

450m

ZIEKENHUIS

Ziekenhuis

3,2km

BUS

Bushalte

50m

PARK

200m

ZORGCENTRUM

Zorgcentrum

20m

Wilt u graag rustig wonen in het hart van Rijmenam? Dit unieke nieuwbouwproject bestaat uit 16 appartementen, 2 penthouses, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen.

Contacteer ons vrijblijvend
0472 22 22 02
✉ info@factumvastgoed.be

LIGGING

PERFECTE BEREIKBAARHEID

Residentie Rijmenhof is gelegen te Stationsplein 3 in Rijmenam/Bonheiden. Door de centrale ligging is het mogelijk u met de wagen, te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. De bus stopt om de hoek en het station van Boortmeerbeek is op vijf minuten afstand met de wagen te bereiken. U woont in een residentiële buurt met een wandelbos op enkele meters van uw woning.

AANGENAAM WONEN IN HET HART VAN RIJMENAM

Dit gezellig en tijdloos nieuwbouwproject bestaat uit achttien appartementen, ondergrondse bergingen en ondergrondse autostaanplaatsen. U woont in het centrum van het rustige Rijmenam dat voorzien is van een mooi aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken, allemaal op wandelafstand.

RUST, SPORT & CULTUUR

Residentie Rijmenhof ligt in het centrum van Rijmenam. U kan op wandelafstand tot rust komen in het Kastanjebos of met het gezin genieten van het speelpark. Zin in een snuifje cultuur? Dan bent u in het gemeenschapscentrum T’ Blikveld in Bonheiden aan het juiste adres. Hier worden allerlei activiteiten voorzien zoals onder andere  podiumvoorstellingen, films, tentoonstellingen en diverse cursussen. Sporten kan u in sportcentrum Berentrode van Bonheiden. De gemeente bruist van activiteiten voor jong en oud.

STIJLVOL & ENERGIEZUINIG WONEN

Bij Factum Vastgoed kiest u voor een duurzaam en energiezuinig appartement dat voldoet aan de normen van de toekomst. Bijna-energieneutraal bouwen is vooruitdenken!  Zo krijgt u niet alleen een lagere energiefactuur maar kan u genieten van premies, een lagere onroerende voorheffing en soms zelfs een voordelig BEN-krediet bij uw bank. Bij Factum Vastgoed gaan we zelfs een stap verder en zorgen we ervoor dat ieder appartement in dit project een E-peil heeft dat lager is dan E20. Hierdoor hoeft u gedurende de eerste 5 jaar helemaal geen onroerende voorheffing te betalen op uw onroerend goed.

Een tijdloos nieuwbouwproject

Het team van Tecro & Krea ontwierp een architecturaal pareltje waarin eenvoudig, functionaliteit, licht en ruimtelijkheid primeren. Residentie Rijmenhof is een esthetisch, maar toch duurzaam en energiezuinig woonproject met aandacht voor toegankelijkheid en comfort.

Uw buren zorgen voor u

De tuin van Residentie Rijmenhof grenst achteraan aan het woonzorgcentrum Zonneweelde. Ook OTV Home Care maakt hier deel van uit, een erkende dienstencheque-onderneming. De bewoners van Residentie Rijmenhof kunnen op OTV Home Care rekenen voor een tijdelijke of permanente poets- en strijkdienst, thuisverpleging, medische-, gezins- en kraamzorg en zelfs gespecialiseerde medische zorgen.

Locatie

Adres
Stationsplein 3

Gemeente
2820 – Bonheiden (Rijmenam)

Eenheden

Appartement 0.1
78 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.2
87 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.3
84 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.4
74 m² – 1 slaapkamer

Appartement 0.5
74 m² – 1 slaapkamer

Appartement 0.6
84 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.7
87 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.8
78 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.1
74 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.2
65 m² – 1 slaapkamer

Appartement 1.3
63 m² – 1 slaapkamer

Appartement 1.4
78 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.5
78 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.6
63 m² – 1 slaapkamer

Appartement 1.7
65 m² – 1 slaapkamer

Appartement 1.8
74 m² – 2 slaapkamers

Penthouse 2.1
148 m² – 3 slaapkamers

Penthouse 2.2
148 m² – 3 slaapkamers