Residentie Mutsaert, Vilvoorde

Geniet van een rustige omgeving niet ver van het bruisende stadsleven!

Uitverkocht.

Welkom in Residentie Mutsaert! Een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 9 appartementen en achteringelegen parkeerplaatsen. Deze levendige wijk bevindt zich nabij Brussel en is door middel van de ring en het openbaar vervoer verbonden met de ganse stad. Tijdloze architectuur met als uitgangspunten: aangenaam wonen en een veilige en zekere investering.

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

In slechts enkele minuten bent u met de wagen aan de oprit van de E19 of de A12.

AANGENAAM WONEN

Verscheidene warenhuizen (Colruyt, Delhaize) bevinden zich op wandelafstand van dit nieuwbouwproject. Wonen in residentie Mutsaert is genieten van een rustige omgeving en toch niet ver van het bruisende stadsleven!

RUST, SPORT & CULTUUR

Residentie Mutsaert geeft achteraan uit op een geklasseerd parkgebied. Tal van sport- en ontspanningsfaciliteiten in de nabije omgeving: voetbalvelden, basketbal, handbal, fitness, petanquebanen,… Eindeloos wandelen in een omgeving waar rust en natuur u omringen? Ruim aanbod aan verscheidene parken. Geniet van alles wat een grootstad u te bieden heeft, maar kom thuis in de rust van een villawijk.

ISOLATIE BOUWSCHIL

De doorgedreven isolatie van het project bezorgt u in de eerste plaats een lagere energiefactuur. Minder verwarmen betekent een lagere CO2-uitstoot en zo denkt u ook aan het milieu. Elk appartement behaalt haar eigen E-peil en dit volgens de wettelijke normen. Het definitief certificaat wordt u bezorgd bij de oplevering. Een optimale isolatie van een appartement is een bijkomend voordeel bij verhuur en verkoop, u voldoet immers aan de normen van de toekomst.