Residentie Lindenhof - Bonheiden

BEN – wonen oktober 2020.
Laatste twee appartementen te koop.
Meer info via 0472 22 22 02 of shana@factumvastgoed.be

Factum Vastgoed presenteert u met trots Residentie Lindenhof. Een uniek nieuwbouwproject bestaande uit 8 appartementen, 1 penthouse, 9 ondergrondse bergingen en 12 ondergrondse parkeerplaatsen. Wil u wonen in een mooie, centrale omgeving waar de nodige aandacht besteed werd aan ruimte, comfort, rust en kwaliteit, dan is deze residentie misschien wel iets voor u!  Voor meer informatie kan u rechtstreeks contact opnemen met de projectverantwoordelijke via 0472 22 22 02 of shana@factumvastgoed.be.

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Het project is gelegen aan de Putsesteenweg, nummer 252, te Bonheiden. Via de nabij gelegen R6 geniet u de vlotste verbinding naar Mechelen of de oprit van de E19. Ook met het openbaar vervoer bent u in geen tijd in het centrum van Bonheiden, Mechelen of Antwerpen. Bushalte op slechts 200m.

AANGENAAM WONEN

In Residentie Lindenhof kan u thuiskomen in een gezellig en tijdloos woonconcept. Op slechts 1,5 km kan u in het Zellaerbos genieten van mooi wandelingen. Bonheiden centrum is vlakbij en voorzien van gezellige restaurants, verschillende handelszaken, banken, dokterspraktijk, …

RUST, SPORT & CULTUUR

Wil u een omgeving waar natuur en rust u omringen? Niet alleen ligt Residentie Lindenhof in een groene omgeving, maar ook via de verkeersluwe Oude Baan en de mooie verkeersvrije Zellaerdreef wandelt of fietst u naar Zellaerbos, Zellaerkasteel, Blijdenberghoeve of het centrum van Bonheiden.

Genieten van een snuifje cultuur kan in cultureel centrum ‘t Blikveld. Het gemeenschapscentrum kent een ruim aanbod aan podiumvoorstellingen, films, tentoonstellingen, diverse cursussen en workshops.

Sportief in Bonheiden? Bij de plaatselijke sportdienst kan je terecht voor tal van activiteiten zoals sportkampen, wekelijkse sportactiviteiten, seniorensport,… Voor ieder wat wils in sportcentrum Berentrode: squasboxen, voetbalterreinen, atletiekpiste, petanquebanen, beachvolleybalveld, skateterrein,… te veel om op te noemen.

ISOLATIE BOUWSCHIL

De doorgedreven isolatie van het project bezorgt u in de eerste plaats een lagere energiefactuur. Minder verwarmen betekent een lagere CO2-uitstoot en zo denkt u ook aan het milieu. Elk appartement behaalt haar eigen E-peil en dit volgens de wettelijke normen. Het definitief certificaat wordt u bezorgd bij de oplevering. Een optimale isolatie van een appartement is een bijkomend voordeel bij verhuur en verkoop, u voldoet immers aan de normen van de toekomst.