Residentie Jubelhof

Mechelen

➪ 7 appartementen
➪ waarvan 1 penthouse

Residentie Jubelhof

Mechelen

➪ 7 appartementen
➪ waarvan 1 penthouse
SUPERMARKT

Supermarkt

700m

SCHOOL

School

1000m

TREIN

Treinstation

1500m

BUS

Bushalte

200m

PARK

1400m

SNELWEG

Snelweg

3700m

Misschien is Residentie Jubelhof wel iets voor u? Een uniek nieuwbouwproject bestaande uit 6 appartementen, 1 penthouse, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen.

Contacteer ons vrijblijvend
0472 22 22 02
✉ info@factumvastgoed.be

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Door de uitstekende ligging van dit project is het mogelijk u te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. De bus stopt vlak voor uw deur en op slechts 8 minuten fietsen bent u aan het prachtige treinstation van Mechelen. Residentie Jubelhof is gelegen nabij de belangrijkste invalswegen naar grote steden zoals Leuven, Antwerpen of Brussel. Met de wagen geniet u van een vlotte verbinding via de nabij gelegen E19.

MECHELEN, STIJGENDE VASTGOEDPRIJZEN

Net als de stad zelf, is ook de vastgoedmarkt in Mechelen de laatste jaren sterk geëvolueerd. De Jubellaan is een buurt waar het vastgoed in opmars is. De oude Mahatma Gandhiwijk wordt in drie fasen afgebroken en vervangen door nieuwbouw. Alsook wordt het openbaar domein volledig vernieuwd (riolering, nutsleidingen, fietspaden, aanleggen en vergroten van groenzones).

AANGENAAM WONEN

Thuiskomen in een gezellig, stijlvol en tijdloos woonconcept kan u in Residentie Jubelhof. De naam ‘Jubelhof’ verwijst naar de ligging op de Jubellaan en naar de prachtige tuinen. Dit nieuwbouwproject omhelst zes ruime, lichtrijke appartementen, een penthouse, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Centrum Mechelen is vlakbij en is voorzien van een bloeiend aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken.

RUST, SPORT & CULTUUR

Op slechts 3km van het project ‘Jubelhof’ bevindt zich het historisch stadscentrum van Mechelen. De stad van de Maneblussers is een bruisende stad met een ruim aanbod aan historische en hedendaagse bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden. Naast tal van musea (zoals o.a. Technopolis, Speelgoedmuseum, Dossin Kazerne en Hof van Busleyden) kan u genieten van de fauna en flora in de ZOO Planckendael, het Vrijbroekpark, de Kruidtuin, het Tivolipark of het Mechels Broek. Sporten kan u in het Bloso domein van Hofstade of in het sport- en recreatiedomein De Nekker.

DUURZAAM BOUWEN

Zuinig omgaan met energie is niet alleen goed voor het milieu, u bespaart ook op uw energiefactuur. Bij Factum Vastgoed kiest u voor een duurzaam en energiezuinig appartement en zo voldoet u aan de normen van de toekomst. ‘BEN’ staat voor bijna-energieneutraal, de nodige energie wordt uit groene energiebronnen gehaald. BEN-bouwen is vooruitdenken.  Zo krijgt u niet alleen een lagere energiefactuur maar kan u genieten van premies, een lagere onroerende voorheffing en soms zelfs een voordelig BEN-krediet bij uw bank.

Energiezuinige en duurzame verwarming

De warmteopwekking in deze nieuwbouwappartementen gebeurt door middel van elektrische lucht-water warmtepompen.

Balansventilatie

Om een gezonde binnenluchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat te verzekeren werd er gekozen voor een ventilatiesysteem D.

Locatie

Adres
Jubellaan

Gemeente
2800 – Mechelen

Eenheden

Gelijkvloers 1
88 m² – 2 slaapkamers


Gelijkvloers 2
107 m² – 2 slaapkamers

Gelijkvloers 3
108 m² – 2 slaapkamers

Eerste verdieping 1
104 m² – 2 slaapkamers

Eerste verdieping 2
99 m² – 2 slaapkamers

Eerste verdieping 3
101 m² – 2 slaapkamers

Penthouse
151 m² – 3 slaapkamers –
Lift – Terras

Interesse in Residentie Jubelhof ?

Laat ons jouw vragen helpen beantwoorden.