Residentie Hofstede

Zemst (Hofstade)

➪ 6 appartementen

Residentie Hofstede

Zemst (Hofstade)

➪ 6 appartementen
SUPERMARKT

Supermarkt

700m

SCHOOL

School

300m

TREIN

Treinstation

350m

BUS

Bushalte

260m

PARK

220m

SNELWEG

Snelweg

2700m

 Dit unieke nieuwbouwproject in Hofstade (Zemst) bestaat uit 6 appartementen, waarvan 3 gelijkvloers appartementen met tuin, drie duplexappartementen en bovengrondse autostaanplaatsen.
Contacteer ons vrijblijvend
0472 22 22 02
✉ info@factumvastgoed.be

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Residentie Hofstede is gelegen te Bordekensstraat 115 in Hofstade, Zemst. Door de centrale ligging is het mogelijk u met de wagen, te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. Het station van Hofstade ligt op slechts enkele minuten wandelen en ook de bushaltes zijn eenvoudig te bereiken. Zoals overal in Zemst bent u op 3 minuten rijden van de autostrade.

AANGENAAM WONEN

Dit gezellig en tijdloos nieuwbouwproject bestaat uit zes appartementen, waarvan drie gelijkvloerse appartementen, drie duplex-appartementen en bovengrondse autostaanplaatsen. U woont in het centrum van Hofstade, dat voorzien is van een mooi aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken. U woont in een residentiële buurt met het recreatiepark ‘Domein Hofstade’ om de hoek.

RUST, SPORT & CULTUUR

Residentie Hofstede ligt in het centrum van Hofstade. U kan op wandelafstand tot rust komen in ‘Domein Sport Vlaanderen’ of met het gezin in de vrije natuur genieten van dit sport- en recreatieparadijs. Wandelpaden, loopparcours, mountainbike- en fietsroutes, hoogtouwen- parcours, een strand en nog zoveel meer.

Zin in een snuifje cultuur? Dan bent u in het gemeenschapscentrum ‘De Melkerij’ te Zemst aan het juiste adres. De
Melkerij kent een ruim aanbod aan film-, muziek- en theatervoorstellingen. De gemeente Zemst bruist van activiteiten voor jong en oud!

BIJNA GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN

Onderhoudsvrije tuinen 

U kan uw tuin naar keuze laten aanleggen in speelgazon of u kan ook opteren voor een volledig onderhoudsvrije tuin. Deze kan dan worden aangelegd met mooie hoge siergrassen en schors of lavasteentjes als bodembedekker.

Extra rentabiliteit

Het gebouw heeft geen kelder, geen ondergrondse garages en geen liften. Als bewoner betaalt u bijna geen gemeenschappelijke onkosten, als investeerder geniet u een extra rentabiliteit.

Locatie

Adres
Bordekensstraat 115

Gemeente
1981 – Zemst (Hofstade)

Eenheden

Appartement 0.1
97 m² – 2 slaapkamers

Appartement 0.2
90 m² – 1 slaapkamers

Appartement 0.3
97 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.1
127 m² – 2 slaapkamer

Appartement 1.2
123 m² – 3 slaapkamer

Appartement 1.3
127 m² – 2 slaapkamers

Interesse in Residentie Hofstede ?

Laat ons jouw vragen helpen beantwoorden.