Residentie Hof van Zemst

Zemst (Weerde)

➪ 2 woningen
➪ 8 appartementen

Residentie Hof van Zemst

Zemst (Weerde)

➪ 2 woningen
➪ 8 appartementen
SUPERMARKT

Supermarkt

950m

SCHOOL

School

800m

TREIN

Treinstation

450m

BUS

Bushalte

50m

PARK

900m

SNELWEG

Snelweg

1800m

Dit gezellig en tijdloos nieuwbouwproject bestaat uit acht appartementen, twee woningen, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. 

Contacteer ons vrijblijvend
0472 22 22 02
✉ info@factumvastgoed.be

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Residentie Hof van Zemst is gelegen in de Stationslaan 110 in Zemst/Weerde. Door de uitstekende ligging is het mogelijk u met de wagen, te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. De bus stopt vlak voor uw deur en het treinstation van Weerde bevindt zich op enkele honderden meters. U woont in een residentiële buurt nabij de belangrijkste invalswegen naar grote steden zoals Brussel, Leuven en Mechelen.

AANGENAAM WONEN

Dit gezellig en tijdloos nieuwbouwproject bestaat uit acht appartementen, twee woningen (halfopen bebouwingen), ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. U woont in een rustige en groene omgeving, dichtbij het dorp dat voorzien is van een ruim aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken.

RUST, SPORT & CULTUUR

Wil u wonen in een buurt waar u tot rust kan komen? Hof van Zemst ligt niet alleen in een rustige omgeving, maar via de naastgelegen Limietvoetweg geniet u van wandelingen of fietstochten doorheen het groen. Via de Weerdse Kronkelwandeling bewondert u de fauna en flora die deze charmante omgeving te bieden heeft. Zin in een snuifje cultuur? Dan bent u in het gemeenschapcentrum ‘De Melkerij’ aan het juiste adres. De Melkerij kent een ruim aanbod aan film-, muziek- en theatervoorstellingen. Sporten kan u in ‘Domein Sport Vlaanderen’ in Hofstade of in een van de gemeentelijke sporthallen te Zemst, Eppegem of Elewijt. De gemeente Zemst bruist van activiteiten voor jong en oud!

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG BOUWEN

Zuinig omgaan met energie is niet alleen goed voor het milieu, u bespaart ook op uw energiefactuur. Bij Factum Vastgoed kiest u voor een duurzaam en energiezuinig appartement en zo voldoet u aan de normen van de toekomst. ‘BEN’ staat voor bijna-energieneutraal, de nodige energie wordt uit groene energiebronnen gehaald. BEN-bouwen is vooruitdenken.  Zo krijgt u niet alleen een lagere energiefactuur maar kan u genieten van premies, een lagere onroerende voorheffing en soms zelfs een voordelig BEN-krediet bij uw bank.

Energiezuinige en duurzame verwarming

De warmteopwekking gebeurt door middel van lucht-water warmtepompen. Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie. Gecombineerd met vloerverwarming vormt dit een perfecte match. De lucht-water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan het watercircuit van de vloerverwarming. Beide werken optimaal bij lage temperaturen (in tegenstelling tot radiatoren die op hoge temperatuur werken), wat resulteert in een lager elektriciteitsverbruik en dus een lagere energiefactuur!

Maar wat betekent dat nu voor u als koper?

U geniet niet alleen van een hoger comfort en een lagere energiefactuur, maar bespaart ook nog eens op uw onroerende voorheffing. Het E-peil bepaalt of een gebouw al dan niet energiezuinig is. Een E-peil van 21 tot en met 31 zorgt ervoor dat u gedurende 5 jaar 50% korting krijgt op uw onroerende voorheffing. Een maximaal E-peil van 20 garandeert dat u gedurende 5 jaar helemaal geen onroerende voorheffing betaalt op uw onroerend goed.

Locatie

Adres
Stationslaan 110

Gemeente
1982 – Zemst

Eenheden

Woning 1
135 m² – 3 slaapkamers

Woning 2
134 m² – 3 slaapkamers

Appartement 0.1
72 m² – 1 slaapkamer

Appartement 0.2
97 m² – 3 slaapkamers

Appartement 0.3
108 m² – 2 slaapkamers

Appartement 1.1
124 m² – 3 slaapkamers

Appartement 1.2
95 m² – 3 slaapkamers

Appartement 1.3
89 m² – 2 slaapkamers

Appartement 2.1
88 m² – 2 slaapkamers

Appartement 2.2
107 m² – 2 slaapkamers

Interesse in Hof van Zemst?

Laat ons jouw vragen helpen beantwoorden.