Factum Vastgoed presenteert u met trots een nieuw project te Machelen, in de Constant Hansoulstraat. Deze residentie bestaat uit 14 appartementen, 21 ondergrondse autostaanplaatsen en 12 bergingen. Thuiskomen in een gezellig en tijdloos woonconcept en dit op een toplocatie!

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

In slechts enkele minuten bent u met de wagen aan de oprit van de E19, de Brusselse Ring en de E40, vanwaar Brussels Airport, de NAVO en centrum Brussel binnen handbereik liggen. Ook met het openbaar vervoer ben je in geen tijd in Brussel, Zaventem, Vilvoorde of Mechelen. Bushalte (± 600m) en treinstation Vilvoorde (± 2,5km) liggen op wandel- of fietsafstand van deze residentie.

AANGENAAM WONEN

Wil u wonen in een bruisende omgeving aan de rand van de hoofdstad? Dan heten we u welkom in Residentie ‘Botanic’. De prachtige binnentuin biedt u alle rust en stilte. Gezellige restaurants, leuke handels- en speciaalzaken, banken, scholen, dokterspraktijk, … U vindt letterlijk alles in de nabije omgeving. Een wandeling van 5 minuten brengt u naar het dorpsplein waar zich de mooi Sint-Gertrudiskerk bevindt.

RUST, SPORT & CULTUUR

Wil u een wandelomgeving waar natuur en rust u omringen? De Brabantse Golf, aan de rand van het prachtige Floordambos, biedt een leuke 18-holesbaan.

Genieten van een snuifje cultuur? De gemeente kent tal van culturele en historische bezienswaardigheden: Kasteel Beaulieu met haar tuinen, landgoed Don Jon met visvijver, Kasteel Pellenberg, Kasteel Marga,… te veel om op te noemen. Kasteel Marga, omringd door een mooie visvijver, wordt vandaag gebruikt als cultureel- en ontspanningscentrum voor de inwoners.

Zin in sport? Een wandeling van 7 minuten naar de nieuwe Bosveldsite is met zijn mooi natuurpark, speeltuin, tennishal, atletiekpiste, skateterrein, wandelwegen en fietstrajecten de uitgelezen plek om volledig te ontspannen. Daarnaast vindt u nog een ruim aanbod aan sportfaciliteiten in de nabije omgeving: Brabantse Golf, voetbalclub Diegem Sport, openlucht- en overdekt zwembad, … .

ISOLATIE BOUWSCHIL

De doorgedreven isolatie van het project bezorgt u in de eerste plaats een lagere energiefactuur. Minder verwarmen betekent een lagere CO2-uitstoot en zo denkt u ook aan het milieu. Elk appartement behaalt haar eigen E-peil en dit volgens de wettelijke normen. Het definitief certificaat wordt u bezorgd bij de oplevering. Een optimale isolatie van een appartement is een bijkomend voordeel bij verhuur en verkoop, u voldoet immers aan de normen van de toekomst.