Res. Tuinzicht, Puurs - Ruisbroek

” Wil u rustig wonen op een steenworp van de A12? ”

Uitverkocht.

Welkom in Residentie Tuinzicht Puurs – Ruisbroek: wonen in een mooie, centrale omgeving waar de nodige aandacht besteed werd aan ruimte, comfort, rust en kwaliteit! Dit prachtige nieuwbouwproject bestaat uit 18 appartementen, 10 bergingen en 22 ondergrondse en 5 bovengrondse parkeerplaatsen. UITVERKOCHT.

LIGGING

PERFECT BEREIKBAAR

Centraal gelegen project in de Borghijsstraat te Puurs – Ruisbroek met vlotte verbindingen. In amper 3 minuten bent u met de wagen aan de oprit van de A12, vanwaar Antwerpen, Brussel en Mechelen binnen handbereik liggen. Vlot in Antwerpen, Mechelen, Boom of Brussel met het openbaar vervoer? Bushaltes en treinstation Ruisbroek bevinden zich slechts op wandelafstand van deze residentie (± 300m).

AANGENAAM WONEN

Residentie Tuinzicht ligt zeer centraal in een zijstraat van het dorp, maar biedt toch voldoende rust en stilte. U heeft dus niet de onaangename drukte en geluid van een steenweg, maar wel de vele voordelen: de wekelijkse markt om de hoek, bakker, supermarkt, toffe restaurants, krantenwinkel, kinderopvang, school De Krinkel, apotheek, huisdokter,… u vindt letterlijk alles in de nabije omgeving van residentie Tuinzicht.

RUST, SPORT & CULTUUR

Wil u een wandelomgeving waar natuur en rust u omringen? Groendomein Hof ter Zielbeek ligt vlakbij. Puurs kent vele groendomeinen, bossen, parken en een arboretum waar u meer dan 650 plantensoorten kan ontdekken. Momenteel legt de gemeente een multifunctioneel Landschapspark aan, de uitgelezen plek om te picknicken, wandelen of joggen!

Genieten van een snuifje cultuur? Het cultureel centrum De Kollebloem heeft elke dag een ander programma: theater, film, concerten, workshops, kookcursussen,… het bruist er van activiteiten!

Zin in sport? Puurs – Ruisbroek heeft vele sportfaciliteiten: voetbal, basketbal, zaalvoetbal, tennis, vissen, muurklimmen, petanque, boogschieten, handbal, golf,… te veel om op te noemen.

ISOLATIE BOUWSCHIL

De doorgedreven isolatie van het project bezorgt u in de eerste plaats een lagere energiefactuur. Minder verwarmen betekent een lagere CO2-uitstoot en zo denkt u ook aan het milieu. Elk appartement behaalt haar eigen E-peil en dit volgens de wettelijke normen. Het definitief certificaat wordt u bezorgd bij de oplevering. Een optimale isolatie van een appartement is een bijkomend voordeel bij verhuur en verkoop, u voldoet immers aan de normen van de toekomst.